Vi såg ett behov på marknaden av personlig IT-kompetens. Därför startade vi EA Copy. Bolaget är beläget i Uppsala men vi har kunder i hela landet.

Efter många års erfarenhet på stora IT-företag, med allt från mindre lokala företag till universitet, kommuner och landsting som kunder såg vi att något saknades. De stora kunderna prioriterades och hanteringen av serviceärenden var tidineffektiv. Vi såg också att avtalen blev allt mer snåriga med dolda avgifter och svårighet att se den verkliga kostnaden.

Lösningen tyckte vi var enkel, dina behov ska komma i första hand, oavsett bolagsstorlek och en personlig relation mellan dig som kund och oss som leverantör är ovärderlig.

Med gedigen erfarenhet och kunskap kan vi hjälpa dig att tids- och kostnadseffektivisera din dokumenthantering och erbjuda transparenta, kostnadseffektiva IT driftslösningar.

Vi arbetar med världsledande aktörer inom branschen som Prodoc, Nashuatec och HP för att leverera modern och användarvänlig teknik med den kvalitet du förväntar dig.

På EA Copy värdesätter vi personlig kontakt och utlovar dig som kund en IT-partner du kan lita på.

Vi hörs!
EA Copy